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The Securities and Exchange Board of India, Haso

Corporate Finance Department (CFD),
SEBI Bhawan, Plot No.-C4-A, ‘G’ Block,

Bandra-Kurla Complex,

e BT

I SEBL/W/P/20160309/0000018730

Dear Sir(s),

¢ ) Subject : Request for Interpretative Lettér under the SEBI (Informal
' Guidance) Scheme, 2003 regarding clarification on Trading Plan
under SEBI (Prohibition of Insider Trading) Regulations, 2015

We, Indo Thai Securities Limited (ITSL) are a Public Limited Company and our securities are
listed at BSE and NSE. |

Applicable Regulation:

As per Regulation 4(1) SEBI (Prohibition of Insider Trading) Regulations, 2015 no insider shall
trade in securities that are listed on stock exchange when in possession of Unpublished Piice
sensifive information. And Regulation 4(1)(iii) says that the trades were pursvant to a trading plan
set up in accordance with regulation 5.

Further, Regulation 5 enumerated as *An insider shall be entitled to formulate a trading plan and
present it to the compliance officer for approval and public disclosure pursuant to which trades

may b be carried out on his behalf in accordance with such plan.’
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Our Interpretation:

An Insider shall not {rade in securities until he has given Trading Plan pursuant to Regulation 4
and on approval of Trading Plan, Compliance Officer shall notify the plan to Stock Exchange
where securities are listed.

In accordance with the provision of SEBI (Informal Guidance) Scheme 2003, we would like to
seek your guidance on following query by way of Interpretative Letter in context of aforesaid
provisions. :

Whether formulation of trading plan by Insider and present it to the compliance officer for
) approval and public disclosure of the same, pursuant to trades to be carried out on his behalf
in accordance with such plan is compulsory? Or is there any exemption for the same?

Further, it has been came to our notice that promoters of the following companies have increased
their stake but Trading Plan for the same is nowhete to be found on the website of the Stock

Exchange and the Company.

Name of the Company Quarter ended on % of Increase
Indiabulls Housing Finance Ltd. December 2015 23.59% to 24.32%
Dr Reddy’s Laboratories Limited December 2015 25.51% t0 25.57%
Rattanindia Infrastructure Limited December 2015 47.01% to 52. 98%
Mep Infrastructure Developers Ltd December 2015 67.23% to 67.35%
KEC International Limited September 2015 50.41% to 50.54%
Manappuram Finance Ltd. December 2015 32.31% 10 32.57%
Indian Acrylics Limited December 2015 54.14 % to 55.43%
Star Ferro and Cement Limited December 2015 66.36% to 66.43%
Astec Lifescience Limited December 2015 55.29% to 62.28%
Atul Ltd. September 2015 50.72% to 50.83%
Alembic Limited - December 2015 64.12% to 64.18%
Raymond Limited December 2015 40.82% to 41.52%
Bharti Airtel Limited December 2015 65.45% to 65. 62%
MRF Limited December 2015 27.37% to 27.41%
D B Realty Limited September 2015 62.15% to 62.20%

»

In the light of above, we seek your guidance on the following specific queries:
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1. If any

Insider/Promoter is increasing/ decreasing their stake i.e change in

shareholding of such Insider/Promoter, does they required to prepare Trading Plan
and the same to be submitted by the Company to Stock Exchange, Yes or No?

(Here we assumed that Promoters always has Un

-published Price Sensitive Information)

© 2, If No, kindly brief us the procedure as we are not able to understand the applicability

of the said Regulation.

3. If yes, is there any other procedure to be complied? Why the above compani

es have not

given Trading Plan or if given why not shown on the website of the Stock Exchange

where its securities are listed?

Further, after interpretation of Regulation 5(2) we have tried to formulate a lustrative Trading

Plan for your kind perusal.
/

Trading Plan

Particulars Date/Days/Periods Applicable
_ Regulation
Submission of Trading Plan to Compliance 01.04.2016 5(1)
Officer
Period for Trading Plan was Jormulate 01.04.2016 to 31.03.2017 5(2)(iii)
Public Disclosure of Trading Plan 01.04.2016 5(1)
Trading Commencement date On or after 01.10.2016 5(2)(1)
Financial period when trading will not be also permitted
= For Q2 (01.07.2016-30.09.2016) From 10.09.2016 to | S(2)(ii)
16.10.2017
- For 03 (01.10.2016-31.12.2016) From 10.12.2016 to | 5(2)(i1)
16.02.2017
= For Q4 (01.01.2017-31.03.2017) From 10.03.2017 to | 5(2)(ii)
: 16.05.2017

Value of Proposed Trade / Number of
Securities to be traded

Rs. 125 Lacs / 5 Lacs Share
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Our queries related to aforesaid Trading Plan are:

Is the above Trading Plan approvable under Regulation 3 of (prohibition of Insider Trading)
Regulations, 20152

Further, if any Promoter or part of Promoter Group wish to transfer its holding to any Entity
(preferable Company) where Promoter/Promoter Group are interested being as Director
and/or Member; then in this case provisions related to Trading Plan will be applicable or not?

We requested for intérpretative jetter from you on the above matter in accordance with Para 5(ii)
Securities and Exchange Board of India (Informal Guidance) Scheme 2003 on the applicability
of the regulations under SEBI (Prohibition of Insider Trading) Regulations, 2015.

We are enclosing herewith demand draft bearing no. 131572 dated 131572 for Rs. 25000/~
(Rupees Twenty Five Thousand only) favoring “Securities And Exchange Board of India” drawn
ofi Axis Bank Lid., Indore, towards the fees payable for seeking interpretative letter of SEBI
under informal Guidance Scheme, 2003.

We will be pleased to provide any additional information on hearing from you and will be
available for personal discussion at your convenience, if necessary. ‘

We would highly appreciate your immediate action in the matter.'

‘Thanking you,

CS Afmrag Kumar Saxena

(Company Secretary cum Compl
Ph- (p731) 4255813




