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SEBI/HO/DDHS/OW/P/2019/12856/1
May 22, 2019

Shri Frank Chandrasekar
ONGC Videsh Limited

3 Floor, Tower B,
Deendayal Urja Bhawan,
Plot No. 5A - 5B,

Nelson Mandela Marg,
Vasant Kunj, Delhi 110 070

Dear Sir,

Subject: Request for informal guidance by way of an interpretive letter under the SEBI (Informal

Guidance) Scheme, 2003 in_connection to SEBI (Listing Obligations and Disclosure

Requirements) Requlations, 2015.

1. This has reference to your letter dated April 02, 2019 wherein you have sought informal guidance
by way of an “Interpretative letter" from SEBI under paragraph 5(ii) of the SEBI (Informal Guidance)
Scheme, 2003.

2. Inyour letter under reference, you have, inter-alia, represented the following:

a.

ONGC Videsh Limited is a wholly owned subsidiary of Oil and Natural Gas Corporation Limited
(“ONGC"). ONGC Videsh Limited is in the business of exploration and production of oil and gas
and other hydrocarbon related activities outside India.

The Company has issued NCDs which are listed on NSE and the equity shares of the company
are presently not listed on any stock exchanges in India.

The Company was submitting its half yearly financial results to NSE on both standalone and
consolidated basis, prior to the implementation of Ind AS (w.e.f. April 01, 2016). Thereafter the
Company has been submitting only its standalone half-yearly financial results to NSE under
Regulation 52 of LODR Regulations.

Further the Company has been publishing its consolidated financial results and/or other material
information from time to time via press releases, consistent with the broad provision and market
practice under LODR Regulations.

Regulation 52 of LODR Regulations requires an entity whose NCDs and/or NCRPS are listed to
submit the half yearly unaudited financial results within 45 days of from the end of the half year,
or annual audited financial results within 60 days from the end of the financial year (in which case
the half-yearly disclosure would not be required).

SEBI vide its circular dated November 27, 2015, prescribed the format of submission of financial
results under Regulation 52 of LODR Regulations and modified vide its Circular dated August
10, 2016 post the implementation of Ind AS.
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g. Regulation 52 of LODR Regulation or SEBI Circulars does not specify whether an entity is

required to submit its financial results on only standalone basis or on consolidated basis or both.

Regulation 33 of LODR Regulation which deals with reporting obligations for an entity whose
equity shares and/or convertible securities are listed, mandates such entity to submit quarterly,
half-yearly and annual financial results on standalone basis and in event of any subsidiaries, also
on consolidated basis.

Regulation 4 of LODR Regulations, which is applicable for all listed entities (whether equity or
debt listed), provides that a listed entity shall ensure timely and accurate disclosure of all material
matters including the financial situation in the prescribed standards of disclosure. In this relation,
the circumstances in which consolidated financial results may or may not be considered material
is not specified where standalone financial results are already published.
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In light of the above submissions, you have requested us to issue an “Interpretative letter’ under

paragraph 5 of the Informal Guidance Scheme, 2003, on the following:

a.

In view of applicable provision of SEBI Listing Regulations as amended up to date, whether the
Company can submit its consolidated financial results over and above the standalone financial
results to the stock exchange in terms of Regulation 52 of the SEBI Listing Regulations?

If SEBI's guidance is that the Company should commence the submission of its consolidated
financial results to NSE, in addition to its standalone half-yearly financial results, please provide
the manner in which the Company may commence such reporting under the SEBI Listing
Regulations.

Qur comments

We have considered the submissions made by you in your letter under reference and it is clarified
that at present, in cases where the listed entity has only listed debt securities, the requirement in
Regulation 52(1) of LODR Regulations is for submission of only standalone financial results.

The above position is based on the information furnished in your letter under reference. Different
facts or conditions might require different results. Further, this letter does not express a decision of
the Board on the question referred.

You may also note that the above position/view is expressed only with respect to the clarifications
sought in your letter under reference with respect to the Circulars and Regulations as referred above
and does not affect the applicability of any other law or requirements of any other SEBI Regulations,
Guidelines and Circulars administered by SEBI or the laws administered by any other authority.

Yours faithfully,

LS

Pramila Sridhar



