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~ Securities and Exc
DEPUTY GENERAL MANAGER hange

CORPORATION FINANCE DEPARTMENT Board of India
Phone no: 022-26449373 _

October 31,2014

M/s Future Corporate Resources Limited
Knowledge House, Shyam nagar
Jogeshwari- Vikhroli link road
Jogeshwari (east)

Mumbai-400060

Dear Sir,

Sub: Request for “Interpretative Letter” under the SEBI (Informal Guidance) Scheme,

2003 {Scheme} by M/s. Future Corporate Resources Limited in the matter of M/s,
Future Lifestyle Fashions Limited {Target Company} under SEBI (Substantial
Acquisition of Shares and Takeovers) Regulations, 2011 {Takeover Regulations}.

1. This has reference to your letter dated July 17, 2014, further correspondences dated
August 01, 2014, August 05, 2014, August 08,2014 and the revised application dated
August 25, 2014 and further correspondence dated October 10, 2014 on the captioned
subject.

2. You have, inter alia, represented as follows-

a. The target company is listed on the National Stock Exchange and the Bombay
Stock Exchange and the promoter shareholding in the company is 52.10%.

b. The target company was incorporated in May 2012 and was made the 100%
subsidiary of Future Retail Limited ("FRL") in November 2012. The target company
was listed on October 01, 2013 pursuant to a demerger of the fashion divisions of
Future Consumer Enterprise Limited ("FCEL") and FRL since both the companies
were listed at the time of the demerger.

c. FRL had been holding shares in FCEL for more than three years before the
demerger. Pursuant to the demerger, FRL was allotted shares in the target
company by virtue of its shareholding in FCEL. FRL is one of the proposed
transferors.

d. The proposed acquirer, Future Corporate Resources Limited (FCRL) has been
holding shares in FRL and FCEL for more than 3 years and was allotted shares in
the target company on account of its shareholding in FRL and FCEL.

e. Accordingly, the proposed transferor intends to transfer his shareholding to the
proposed acquirers by way of an inter-se transfer.
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3. In view of the above, you have sought interpretive guidance?rom ‘éﬂB?on 'tf'le Pdllowing
issue:

Whether the above mentioned transaction would qualify for an inter-se
exemption in terms of Regulation 10(1)(a)(ii) of the Takeover Regulations.

4. We have considered the submission made by you in your letter under reference and
without necessarily agreeing with your analysis; our views are as under:

a. As per Regulation 10(1)(a)(ii) of the Takeover Regulations, one of the conditions
for claiming exemption with regard to inter-se transfer of shares among
promoters is that the entities claiming open offer exemption through inter- se
transfer of shares should have been named as promoters in the shareholding
pattern filed by the target company in terms of the listing agreement or
Takeover Regulations for not less than three years prior to the proposed
acquisition.

b. In the instant case, as represented by you, the target company was listed only in
2012 and therefore neither of the transferor nor the transferee held shares in the
target company for a period of atleast three years of the Takeover Regulations.

5. In the facts and circumstances as represented, the proposed transfer of shares would
not be eligible for exemption under regulation 10(1)(a)(ii) .

6. The above position is based on the information furnished in your letter under reference.
Different facts or conditions might lead to a different result. Further, this letter does not
express a decision of the Board on the questions referred.

7. Vide your letter dated July 17,2014 and August 25, 2014, you have requested for
confidentiality in respect of your interpretative letter. Acceding to your request, it has
been decided that the interpretative letter issued to you in this matter will not be made
public for a period of 90 days from the date of issuance of this letter.

8. You may also note that the above views are expressed only with respect to the
clarification sought in your letter under reference with respect to Securities and
Exchange Board of India (Substantial Acquisition of Shares and Takeovers) Regulations,
2011 and do not affect the applicability of any other law or requirements of any other
SEBI Regulations, Guidelines and Circulars administered by SEBI or of the laws
administered by any other authority.

Y faithfully,

andWs—

Amit Tandon



